Accesorii și elemente

Compania TAKET pune la dispoziția clienților balamale, lacăte, praguri și mecanizme glisante. Pentru orice întrebare nu ezita să ne suni.

Cauți accesorii pentru uși? Nu mai pierde timpul, vezi produsele TAKET 

Fiabilitatea și rezistența unui produs nu se măsoară doar în calitatea materialului de bază utilizat, dar și a fiecărui component care răspunde de funcționalitate. Din motiv că sunt responsabile de asigurarea mecanismului de închidere și deschidere, accesoriile pentru ușile de interior și exterior sunt elementele cele mai supuse uzurii. Prin urmare, e necesar ca acestea să fie fabricate din aliaje durabile și sigure.


Un accesoriu vital responsabil de stabilitatea și menținerea greutății, care asigură o oscilare lină, sunt balamalele. Numărul acestora variază între 2 și 4, în funcție de modelul, greutatea și dimensiunile ușii. Totodată, pentru un aspect mai modern și funcționalitate înaltă, poți opta pentru balamale ascunse, care sunt montate direct în cadrul ușii. Pe lângă acestea, o altă componentă importantă este mânerul, nu doar din punct de vedere a sarcinii pe care o îndeplinește, dar și a designului. Conform stilului ușii, la TAKET poți alege dintre mânere clasice, de tip bară sau buton. 


Dacă te numeri printre cei care își doresc un model glisant, la montarea ușii pentru interior poți alege un mecanism de glisare Magic. Caracteristic acestuia este faptul că e complet ascuns - rolele sunt fixate de perete, iar ușa este montată pe șină. În plus, mecanismul asigură amortizare la închidere și deschidere. Iar pentru partea jos va fi utilizat pragul ascuns, element specific care creează efectul de fuziune a ușii de interior cu podeaua.


La TAKET găsești accesorii și elemente calitative pentru ușile de exterior și interior - soluții moderne și sigure pentru locuința ta. 

Mecanisme glisante

Balamale

Lacăte

Praguri

La fabricarea ușilor

diferența o facem prin:

Producere proprie

Fabrica se află în orașul Chișinău. Principalul beneficiu al producerei autohtone este prețul direct care include doar costul materialelor calitative și remunerarea lucrătorilor calificați

Lemn stratificat

Tehnologie care previne în măsură de 80% mișcarea naturală a lemnului, evită presiunea asupra balamalelor și lacătului astfel păstrînd deschiderea perfectă a ușii pe toată durata vieții

Preț de la producător

Punctele precedente ne dau posibilitatea să oferim cel mai mic preț de pe piață. Dacă găsești aceași calitate la preț mai mic, noi venim cu o ofertă mai avantajoasă decât a concurenților

© 2020 Taket Inc. 

Showroom

Adresă: Chișinău, bd.Dacia 24/2

Program: L-V: 9:00-18:00, S: 9:00-15:00

Contact

E-mail: taket.doors@gmail.com

Telefon: + 373 79 005 190