Solicită o măsurare gratuită sau

catalogul cu cele mai populare produse

Ce se întâmplă după ce trimiți cererea?

Odată ce ai solicitat o măsurare la domiciliu, în scurt va lua legătura cu tine unul dintre angajații companiei TAKET. Echipa responsabilă va veni la ora și locația stabilită, pentru a lua măsurătorile necesare. Ulterior, ne poți face o vizită în showroom, pentru a vedea modelele de uși de interior și exterior expuse. Iar împreună vom decide care stil este potrivit interiorului casei tale.


Fiecare client are preferințele sale, iar noi ne dorim să le îndeplinim. Pentru aceasta oferim posibilitatea de alege oricare dintre modelele disponibile în catalogul nostru, care poate fi personalizat, de la uși moderne de interior și exterior, până la uși pliante la comandă. Toate sunt realizate conform rigorilor de calitate și corespunzător solicitărilor individuale ale cumpărătorului. Suntem dispuși să discutăm orice aspect care te interesează și să găsim soluția cea mai avantajoasă, astfel ca să rămâi mulțumit de investiția făcută.


Ținem să acordăm atenția necesară fiecărui produs fabricat. Este nevoie de timp și multă muncă până ca ușa să ajungă la client și acesta să fie satisfăcut de rezultat final. Prin urmare, recomandăm să faceți o comandă cu două sau trei luni înainte de finalizarea lucrărilor de reparație. Astfel, în momentul când interiorul va fi gata, ușile vor fi pregătite și ele pentru etapa de instalare. 

Ce fel de uși cauți?

Suntem aici ca să dăm formă visului tău, fie că optezi pentru ușile din lemn stratificat sau 

pentru cele din mdf.

Ai nevoie de o consultație? 

Ne poți întreba orice despre uși de interior sau uși de exterior.
© 2020 Taket Inc. 

Showroom

Adresă: Chișinău, bd.Dacia 24/2

Program: L-V: 9:00-18:00, S: 9:00-15:00

Contacte

E-mail: taket.doors@gmail.com

Telefon: + 373 79 005 190