Suntem Compania TAKET

Producem cele mai stilate și calitative uși  pentru toată Moldova și România. Te invităm să vezi modele moderne în showroom-ul nostru din Chișinău, dar poți solicita oferta și online. 

Misiunea companiei producătoare de uși TAKET

O locuință se remarcă nu doar prin dimensiunile și numărul de odăi, dar și prin multitudinea de detalii care creează atmosfera acesteia. Ușile de interior și exterior sunt acele elemente care dau tonul încăperii, deoarece este primul lucru pe care îl vede orice persoană ce pășește pragul casei. Noi, cei de la TAKET, cunoaștem importanța pe care o au produsele noastre atât pentru confortul tău, cât și pentru estetica generală a încăperii. Prin urmare, ținem să oferim acele modele de uși care vor rezista în timp și vor arăta mereu actual.


Datorită experienței în domeniu și măiestriei specialiștilor noștri, reușim să găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Astfel, suntem producătorii de uși pentru interior (din lemn statificat sau mdf) și pentru exterior (din lemn și metal) lideri pe piața din țară. Produsele noastre se remarcă prin calitatea înaltă a construcției fiecărui detaliu, de la tocul și foaia ușii bine lucrate, până la accesorii și elemente mecanice menite să asigure partea funcțională. 


Pentru a fi mereu în pas cu ultimele tendințe tehnologice și de design, unul dintre principiile de bază ale companiei TAKET este dezvoltarea permanentă. Astfel, reușim să punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de modele de uși moderne, clasice, invizibile, glisante și duble - printre care vei găsi și modelul potrivit încăperii tale. Iar pentru că marca noastră e un garant al siguranței și rezistenței, comercializăm uși de exterior ce vor sluji decenii, fără a fi afectate de condițiile climatice sau de alți factori fizici. 


Un alt aspect primordial pentru TAKET este asigurarea unei deserviri profesioniste, în urma căreia să rămână mulțumit fiecare cumpărător. Astfel, am creat posibilitatea de solicitare a măsurării ușii la domiciliu, completând formularul online. Ulterior, în urma unei consultări din partea angajaților noștri, vei putea alege mult mai ușor modelul ușii, potrivit interiorului din casa ta. Totodată, pentru că ținem să rămâi în totalitate satisfăcut de serviciile noastre, oferim garanție pentru o perioadă de 5 ani la toate produsele noastre, precum, și la calitatea montării ușilor de interior și exterior. 

usi de tip clasic albe pentru interior

Întrebări și răspunsuri

Există un magazin fizic unde pot vedea produsele?

Puneți la dispoziție o echipă care să monteze ușa?

Faceți uși la comandă conform dimensiunilor solicitate de client?

În cât timp este efectuată comanda?

Ușile de interior din lemn sunt tratate cu vopsea rezistentă la umiditate?

Contacte

Orele de lucru

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă: 10:00 - 15:00Telefon: +373 79 005 190© 2020 Taket Inc. 

Showroom

Adresă: Chișinău, bd.Dacia 24/2

Program: L-V: 9:00-18:00, S: 10:00-15:00

Contact

E-mail: taket.doors@gmail.com

Telefon: +373 79 005 190