Uși de exterior

Ușile TAKET sunt create pentru decenii de siguranță și eleganță

Securitatea casei nu depinde doar de grosimea pereților, dar și de construcția ușii de exterior. Acestea trebuie să facă față încercărilor de spargere, schimbărilor climatice și umidității. Totodată, ușa influențează aspectul general al fațadei și este primul obiect care vorbește despre atmosfera din interiorul locuinței. Prin urmare, selecția acesteia este un proces ce trebuie abordat corespunzător importanței sale pentru casă. 


La TAKET avem grijă de fiecare detaliu în procesul de creare a produselor - ne dorim să știi că locuința ta este în siguranță. Optăm pentru realizarea ușilor de exterior din lemn și metal. Primul, stejarul stratificat, este un material fiabil și rezistent, care poate concura cu omologili blindați. Durata de viață a ușilor respective este de peste 50 de ani, iar în caz de defectare, pot fi ușor reparate sau restaurate. Lemnul are proprietatea naturală de a asigura o izolare fonică și termică optimă, fără utilizarea altor materiale suplimentare. În cele din urmă, din perspectiva designului, există mai multe posibilități de selectare a finisajului, iar textura lemnului este o soluție universală, ce se potrivește la orice interior.


Ușile metalice au grosimea totală de 8 cm. La construcția acestora este utilizată o placă de metal cu grosimea de 4 cm, care este acoperită cu vată minerală pe interior. Ulterior, sunt instalate fâșiile de ușă, de 2 cm. Pe lângă gradul sporit de siguranță, din perspectiva designului, poți alege separat modelul și culoarea ușii pentru partea de interior și exterior a locuinței. Prin urmare, ai mai multă flexibilitate de adaptare și combinare a ușii cu stilul general al casei sau apartamentului.

Pentru a facilita și simplifica procesul de selectare a produsului, îți oferim posibilitatea de a solicita catalogul electronic. În diversitatea de modele vei găsi ușa de exterior potrivită locuinței tale. 

În cazul în care îți dorești o consultație detaliată din partea specialiștilor noștri, poți vizita showroom-ul nostru din Chișinău, bd. Dacia 24/2. Te așteptăm cu drag!

Uși de exterior ce pot fi executate la comandă

Uși la comandă

Fiecare locuință și încăpere are specificul său, atât din punct de vedere al designului, cât și al construcției. Astfel, pentru a corespunde tuturor criteriilor, cea mai bună soluție este o ușă la comandă. Acum, poți realiza acest lucru foarte simplu. 

Solicită online o măsurare, iar unul dintre angajații noștri va veni la tine acasă pentru a lua dimensiunile necesare. Ulterior, te invităm la noi în showroom pentru a vedea fizic modelele disponibile și selecta ce se potriveşte locuinței tale.

usi de exterior din lemn la comanda

Întrebări frecvente despre uși de exterior

Aici găsești  răspunsuri la întrebările care te interesează.

<p>Care uși de exterior sunt mai rezistente, din lemn sau metal?</p>

Care uși de exterior sunt mai rezistente, din lemn sau metal?

<p>Pot fi instalate mai mult de cât două broaște în ușa pentru exterior?</p>

Pot fi instalate mai mult de cât două broaște în ușa pentru exterior?

<p>Ușile metalice sunt izolate fonic și termic?</p>

Ușile metalice sunt izolate fonic și termic?

<p>Care este perioada de garanție pentru produsele Taket?</p>

Care este perioada de garanție pentru produsele Taket?

© 2020 Taket Inc. 

Showroom

Adresă: Chișinău, bd.Dacia 24/2

Program: L-V: 9:00-18:00, S: 10:00-15:00

Contact

E-mail: taket.doors@gmail.com

Telefon: + 373 79 005 190