Uși de interior

Alege din varietatea de stiluri, modele de uși clasice sau moderne, uși glisante sau duble, uși invizibile sau albe. 


Uși de interior care vor adăuga stil locuinței tale

Atmosfera și stilul unui interior sunt determinate de combinația dintre o multitudine de elemente. Unele componente, precum ușile de interior, sunt esențiale. Pe lângă scopul lor funcțional, acestea reprezintă punctul de accent și firul roșu care creează senzația de întreg, pentru toată locuința. Prin urmare, construcția și aspectul lor este definitoriu, atât din perspectiva confortului, cât și al designului. 


Noi, echipa TAKET, ținem cont de fiecare mărunțiș în procesul de realizare a produselor - de la tocul aferent, care are scopul de menținere a foii ușii de interior în golul pentru aceasta, până la mecanismul de închidere, care trebuie să fie fiabil și să funcționeze corespunzător. Datorită lemnului de calitate superioară, profesionalismului și experienței meșterilor noștri, mereu oferim clienților soluții avantajoase și corespunzătoare nevoilor pe care le au.

Suntem în pas cu tendințele tehnologice și estetice moderne, pentru a garanta că vă punem la dispoziție uşi de interior care vor rezista în timp și vor arăta actual o perioadă îndelungată. Oferim clienților noştri o gamă variată de modele de uși pentru interior în Chișinău - moderne, clasice, invizibile, glisante și duble. Toate pot fi consultate în catalogul oferit la cerere sau în magazinul de pe bd. Dacia 24/2. 

Pentru că ținem să împlinim preferințele și nevoile fiecărui client, oferim servicii de fabricare a ușilor la comandă. Împreună cu experții noștri vei selecta designul, materialul și accesoriile produsului final, astfel încât acesta să armonizeze și completeze interiorul locuinței tale. Ulterior, poți apela la serviciile noastre de montare a ușii de interior, pentru care oferim o garanție de cinci ani.

usi moderne ascunse in perete
usi moderne de interior lemn

Uși moderne


Minimalismul - principala caracteristică definitorie pentru pentru ușile de interior moderne. Inspirate în bună parte din specificul designului contemporan scandinav, acestea se evidențiază prin linii drepte și culori pastelate în stil industrial - gri întunecat, negru, alb rece - combinate uneori cu sticlă mată sau transparentă. Totodată, asemenea uşi pot fi decorate cu muluri în nuanțe metalice.

Ușile moderne sunt alegerea perfectă pentru persoanele care țin pasul cu tendințele timpului și preferă stilul auster, ergonomia și funcționalitatea, fără detalii suplimentare de construcție în lemn. Acestea se potrivesc pentru locuințele cu interior sobru, bine planificat, cu mobilierul din sticlă, metal sau ce imită plasticul. 

 


Uși clasice

Atunci când îți dorești să scoți în evidență eleganța și unicitatea încăperii, alegerea corespunzătoare sunt ușile clasice. Caracteristic pentru acest tip de produse sunt formele proporționale, geometria exactă, elementele decorativ-structurale consistente și, uneori, sticla care acoperă o bună parte din suprafață. Culorile utilizate frecvent la asemenea uşi sunt albul și culorile calde, cu texturi de lemn care ies în evidență. Astfel, combinând toate piesele date, reușim să recreăm spiritul laconic și reținut, specific esteticii clasice.


Ușile de interior clasice rămân a fi o soluție autentică, mereu actuală. Acestea redau atmosferă de liniște, confort și sunt stilistic neutre din perspectiva designului. Prin urmare, se vor potrivi de minune în orice tip de încăpere, indiferent de mobila și accesoriile de decor utilizate. Iar datorită materialului folosit pentru confecționare, ușile de interior din lemn clasice sunt rezistente, sigure și durabile.


Dacă încă nu ai decis care ar fi ușa potrivită locuinței tale, poți opta fără griji pentru decizii de design universale, precum sunt ușile clasice.

Uși invizibile

O soluție de design elegantă și delicată, care îți permite să creezi un spațiu uniform, sunt ușile invizibile. Scopul acestora este de fuziona complet cu pereții odăii. Prin urmare, pentru a crea un astfel de efect este necesar ca încă în etapa de îndreptare a pereților să fie instalat profilul din aluminiu (tocul ușii). Ulterior, când sunt vopsiți pereții, va fi montată și foaia ușii. Stilul și aspectul trebuie decis încă în perioada construcției/reparației. Finisajul ușii poate fi vopsit în culoarea pereților, acoperit cu tapete, tencuială sau panouri decorative.


Datorită faptului că ușile invizibile nu au elemente evidente, după instalare acestea devin practic un tot întreg cu peretele. O astfel de decizie a devenit populară în rândul designerilor, deoarece, din perspectivă vizuală, permite crearea senzației de mai mult spațiu. Prin urmare, pentru confortul clienților, există două metode de executare a lucrărilor. Prima oferă posibilitatea de finalizare a acestora după instalarea ușii, conform pereților din cameră. A doua opțiune este stabilirea modelului final din timp, potrivit unui stil anume.


Mulți sunt duși în eroare de denumirea acestor tipuri de uși și se întrebă care este mecanismul de deschidere. Pentru o funcționare propice, noi optăm pentru tipul articulat. Dacă vrei sa afli mai multe despre acest tip de uși scrie-ne un mesaj sau suna-ne la numarul: + 373 79 005 190. Suntem bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.


Uși glisante și duble 

Când ai un spațiu nu prea mare, îți dorești să optimizezi la maximum fiecare centimetru. O soluție perfectă sunt ușile glisante. Acestora le este caracteristic sistemul de deschidere și închidere care se realizează prin intermediul deplasării de-a lungul peretelui. Mecanismele de glisare se montează în funcție de tipul și greutatea ușii, pentru a asigura o deschidere cât mai ușoară și lină. La fel, un rol important îl joacă și rolele, care sunt instalate în partea de sus, acestea pot fi de trei tipuri: pentru 40, 80 și 120 kg. În cazul ușilor cu greutate mare, sunt utilizate role cu amortizare la 11 cm. Din perspectiva cadrului, dimensiunilor și prezenței sticlei, produsele date, practic, nu se deosebesc de cele care sunt instalate de regulă în locuințe sau birouri.usi glisante intre camerela comnda
usi de interior duble  cu geamuri

Descoperă eleganța UȘILOR ALBE

Culorile deschise au o influență pozitivă asupra stării de spirit, oferind senzație de mult spațiu și lumină. Prin urmare, ușile de interior albe nu sunt doar o opțiune universală și practică, acestea armonizează perfect cu atmosfera încăperilor moderne, datorită celor mai recente configurații care le oferă un stil sofisticat și special, în timp ce culoarea rămâne a fi una neutră.


Ușile interioare albe, fără fitinguri și elemente decorative, sunt alegerea potrivită pentru odăile în stil minimalist, căruia îi este specifică simplitatea și exactitatea. Dacă ar fi să evidențiem mânerul prin auriu, acestea pot fi încadrate cu ușurință și într-o ambianță mai clasică, căreia îi este caracteristică simetria, obiectele de decor, accesoriile și lucrurile scumpe, de calitate înaltă. Dacă alegerea o reprezintă designul hi-tech, ferestrele și elementele cromate pe o ușă de interior albă vor fi combinația perfectă.

Solicită catalogul cu cele mai populare modele de uși 

O să-l primești în câteva minute pe e-mail. Alege ce ți se potrivește online sau te așteptăm cu o vizită în showroom-ul nostru din Chișinău.© 2020 Taket Inc. 

Showroom

Adresă: Chișinău, bd.Dacia 24/2

Program: L-V: 9:00-18:00, S: 10:00-15:00

Contact

E-mail: taket.doors@gmail.com

Telefon: + 373 79 005 190