Uși la comandă

Producem uși de interior și uși exterior la comandă,

din lemn stratificat sau MDF

079005190

Cele mai populare modele de uși

Vezi ce uși de interior preferă majoritatea clienților noștri și ia cea mai bună decizie pentru casa ta.

Uși de interior

 

Oferim o gamă largă de modele de uși pentru interior în Chișinău, din lemn stratificat sau mdf, fabricate conform celor mai recente standarde de construcție și design. Produsele noastre vor accentua caracterul și unicitatea atmosferei din locuința ta, păstrând calitățile funcționale și practice. În catalogul TAKET vei putea găsi uși de interior moderne, clasice, glisante, duble, invizibile și albe, care pot fi personalizate sau realizate la comandă, conform nevoilor și dorințelor proprii.

usi exterioare pentru casa

Uși de exterior 

pentru case și apartamente

Realizate conform standardelor recente de siguranță, dar și în concordanță cu ultimele tendințe de design, ușile de exterior TAKET sunt durabile, rezistente și elegante. Pe lângă faptul că își îndeplinesc de minune scopul funcțional și de protecție împotriva spargerilor, în primul rând, acestea vorbesc despre caracterul atmosferei din locuința ta. 

Punem la dispoziția ta o gamă largă de uși moderne pentru exterior fabricate din lemn sau metal, care pot fi personalizate sau realizate la comandă, conform propriilor preferințe.

Uși pentru oficii

Producem uși pentru oficii, destinate să creeze unui spațiu modern, 

ergonomic și creativ la locul de muncă.

usi pentru oficii moderne si rezistente
usi invizibile pentru oficiu
usi interioare pentru oficii
usi moderne maro din lemn pentru oficiu
usi moderne pentru oficiu

Ușile TAKET

Producem același model de uși din cinci materiale diferite. Alege-l pe cel care ți se potrivește.

De ce să alegi ușile TAKET?

Datorită experienței noastre de peste 10 ani și dorinței de autoperfecționare continuă, creăm uși menite să completeze atmosfera casei tale. De-a lungul timpului am identificat cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le întrunească ușile din lemn stratificat și MDF, pentru interior sau exterior. Utilizăm doar materiale de calitate înaltă și mecanisme de închidere viabile, pentru a garanta îndeplinirea scopului utilitar  decenii înainte.


Avantajul de bază al ușilor TAKET este producția proprie, reușim să oferim un preț optimizat și corect, corespunzător calității produselor. Ținem ca fiecare client să rămână mulțumit de ușile și serviciile noastre. Astfel, în momentul construcției, avem grijă de fiecare detaliu estetic și tehnic care influențează rezultatul final. În plus, oferim garanție pentru o perioadă de cinci ani, la toate produsele, precum și pentru calitatea montării acestora, în cazul în care serviciul a fost solicitat. 

Cu TAKET este simplu să-ți realizezi ideile. Oferim o gamă largă de modele, precum cele moderne, clasice, invizibile, uși glisante din lemn și multe alte opțiuni, care pot fi personalizate potrivit propriilor preferințe și nevoi. Totodată, punem la dispoziție și servicii speciale - realizăm uși la comandă. Cu ajutorul specialiștilor noștri vei identifica parametrii și designul ușii corespunzător interiorului din casa sau oficiul tău.


Ambianța unui spațiu este constituit dintr-o multitudine de mici detalii care se influențează reciproc. Ușile sunt elementele care pot schimba cardinal caracterul și specificul spațiului. Ne dorim ca produsele noastre să păstreze actualitatea și confortul locuinței tale în timp.

Răspunde la chestionar, iar noi îți găsim ușile perfecte. Ce fel de uși cauți?
Uși glisante
Uși moderne
Uși ascunse
Uși clasice
Din ce material preferi ușile?
Stejar stratificat
Lemn stratificat cu furnir
Lemn placat
Lemn combinat cu mdf
Mdf
De câte uși ai nevoie?
1
10
Ce nuanțe preferi?
Inchise
Deschise
Colorate
Alegi din modelele existente?
Ce buget ai planificat pentru uși?
Date de contact


Următorul
sau apăsați pe Enter

Solicită măsurare gratuită

Solicită o măsurare, iar noi te vom ajuta să găsești ușa potrivită pentru locuința ta.
© 2020 Taket Inc. 

Showroom

Adresă: Chișinău, bd.Dacia 24/2

Program: L-V: 9:00-18:00, S: 10:00-15:00

Contact

E-mail: taket.doors@gmail.com

Telefon: + 373 79 005 190